Monster logo

Selvitä Sisukoneen avulla, minne sisäinen sisumittarisi neula värähtää ja mikä on sinun erityislaatuinen supervoimasi. Löydä samalla sisuasi vastaava työ, jossa voit päästä haastamaan itseäsi tavallista enemmän ja kenties näkemään ihan uuden puolen itsestäsi.

Sisu ei tarkoita hyvää viinapäätä, kiroilua tai jääräpäisyyttä. Sisu on parhaimmillaan järeä työkalu ja henkinen voimavara, joka mahdollistaa omien kykyjen kehittämisen, uusien taitojen oppimisen ja elämän toteutumisen mielekkäämpänä.

Sisu alkaa sieltä, missä sinnikkyys loppuu.

Lue lisää: www.sisu2015.fi

#hourofsisu 10.3.:

Hour of Sisu on Earth Hourin tyyppinen tempaus, jonka tarkotus on ulottua maan joka kolkkaan. Ihmiset Seinäjoelta San Franciscoon ja Alavudelta Aucklandiin haastavat itseään tekemään jotain, mikä jännittää. Suomessa valtakunnalliseksi ajankohdaksi on valittu 10.3. kello 15-16.

Tuolloin käännämme yhdessä pelkoja ja jännitystä aiheuttavia juttuja voitoksi ja voimaksi. Otamme askeleen kohti unelmia, tartumme toimeen, teemme tarvittaessa muutoksia ja otamme terveitä, mutta rohkeitakin riskejä.

Mieti siis ainakin yksi asia, jonka olet halunnut tehdä, mutta mikä on pelottanut sinua. Jotain mikä tuo onnistumisen iloa tai auttaa sinua voittamaan pelkosi.

Lue lisää: www.sisu2015.fi/hourofsisu/

YHTEISTYÖSSÄ: